ocupanții ruși nu vor mai putea să se apropie de Kiev/foto ua.depositphotos.com Ocupanții ruși nu vor mai putea să se apropie de Kiev/foto ua.depositphotos.com

Comandantul forțelor unite ale Forțelor Armate ale Ucrainei, locotenentul general Serghei Naev, declară că invadatorii ruși nu vor mai trece prin Direcția Kiev.

Acest lucru este raportat de Departamentul de Relații Publice al Comandamentului Forțelor comune ale Forțelor Armate ale Ucrainei pe rețeaua socială Facebook.

În special, Naev a vizitat una dintre pozițiile cheie ale armatei ucrainene în zona operațională nordică, în regiunea Kiev, și a fost convins de pregătirea de înaltă calitate pentru apărare.

“Am analizat acțiunile anterioare ale inamicului în direcția Kiev și, după ce am studiat această experiență, am prevăzut acțiunile noastre adecvate. Pozițiile Defensive sunt situate tocmai în acele locuri în care forțele inamice sunt cel mai probabil să atace. Analizând acțiunile ostile probabile, am creat un sistem cuprinzător de distrugere a focului, care presupune înfrângerea inamicului pe abordările îndepărtate și în cea mai apropiată adâncime a formațiunilor sale de luptă”, a spus Naev.

Potrivit acestuia, comandantul conexiunii Forțelor Armate ale Ucrainei, care asigură apărarea în acest domeniu, este în interacțiune constantă cu unitățile serviciului de frontieră de Stat al Ucrainei, Garda Națională, Poliția Națională și serviciul de securitate al Ucrainei. Împreună, ei efectuează măsuri planificate pentru a preveni acțiunile forțelor inamice. Acest lucru se aplică atât combaterii grupurilor de sabotaj și recunoaștere, cât și respingerii unei posibile ofensive inamice.

“La rândul său, populația, după ce a simțit povara ocupației inamice, sprijină pe deplin Forțele Armate ale Ucrainei și alte formațiuni militare și agențiile de aplicare a legii. Sunt sigur că inamicul nu va trece din nou această direcție. Facem totul pentru a ne asigura că această încredere este reală”, a subliniat Naev.

rechemare, un pic mai devreme, expertul a spus dacă capitalul va fi sub o nouă lovitură.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *