navele rusești se ascund în spatele navelor civile și au lovit Ucraina cu rachete/fotografie facebook.com/navy.mil.gov.ua navele rusești se ascund în spatele navelor civile și lovesc Ucraina cu rachete/foto facebook.com/navy.mil.gov.ua

În Sevastopol ocupat, navele rusești se ascund în spatele navelor civile și lansează rachete asupra Ucrainei.

Acest lucru a fost raportat în Forțele Navale ale Forțelor Armate ale Ucrainei.

Se remarcă faptul că la Sevastopol, conducerea Flotei Mării Negre a Federației Ruse a început să folosească “tactica rusă” insidioasă cunoscută din 2014, dar acum și pe mare. În special, ocupanții aduc nave comerciale cu sisteme de identificare AIS oprite la raidul de la Sevastopol pentru a face imposibilă recunoașterea lor ca nave civile.

“Ascunzându-și navele de război în spatele lor, ocupanții continuă să distrugă orașele ucrainene pașnice și să-i omoare pe cetățenii noștri cu rachete de croazieră Kalibr”, se arată în raport.

După cum a raportat UNIAN, potrivit Comandamentului Operațional Pivden, 2 rachete și 5 nave mari de aterizare ale ocupanților continuă să blocheze transportul maritim în Marea Neagră. Amenințarea atacurilor cu rachete și a debarcărilor amfibii rămâne.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.