ocupantul, aflat în regiunea Herson, a povestit despre uciderea ucrainenilor/foto Lyudmila DenisovaOcupantul, fiind în regiunea Herson, a spus despre uciderea ucrainenilor/foto Lyudmila Denisova

Soldații ruși continuă să ucidă ucraineni. Unul dintre ocupanți într-o conversație cu prietena sa recunoaște că a ucis până la 10 infanteriști ucraineni.

Acest lucru este evidențiat de o nouă conversație interceptată, care a fost publicată de Direcția Principală de informații a Ministerului Apărării al Ucrainei.

Prietena Rusului este interesată de ceea ce i sa dat o medalie. Ca răspuns, soldatul spune că pe 28 mai a lovit luptătorii ucraineni de departe și nici măcar nu s-a alăturat bătăliei.

“Eram departe. Am tras, am terminat și am plecat. Nu am avut o sarcină să ne alăturăm bătăliei. Comandantul nostru a spus imediat că nu vom merge nicăieri. Tocmai au terminat – o și ei (ucraineni – UNIAN) nici măcar nu au avut timp să scape. Am distrus un APC și până la 10 infanteriști. Este adevărat”, a spus invadatorul.

Citește și:  luptătorii SSR ucraineni au minat și au aruncat în aer un feribot ponton lângă inamic (video) Luptători SSR ucrainean minat și a explodat un feribot ponton lângă inamic (video) trupele rusești din Donbass operează grupuri semnificativ insuficient-intelligence trupele rusești din Donbass operează grupuri semnificativ insuficient-intelligence

El a clarificat, de asemenea, că nu va primi medalii ca recompensă pentru uciderea ucrainenilor, vor fi dați doar bani.

Conform datelor de informații,” războinicul curajos ” s-a dovedit a fi Ivan Aflyatonov, născut în 1998 din Kazan. El se află pe teritoriul regiunii Kherson din 22 mai.

După cum a raportat UNIAN mai devreme, ocupanții ruși își distrug armata în războiul din Ucraina. Iar reaprovizionarea unităților de ocupație este șocată de cursul ostilităților cu apărătorii ucraineni. Din conversație se știe că jumătate din cei 90 de recruți au refuzat să lupte.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.