cartuș de câine de serviciu /fotografia GSCHScartuș de câine de serviciu/fotografia GSCHS

Minele, firele de călătorie, scoicile neexplodate lăsate în urmă de Rashiști reprezintă o amenințare pentru viața și sănătatea civililor. Neutralizarea taxelor periculoase și a rămășițelor acestora este efectuată de angajații Serviciului de urgență de Stat.

Astfel, de la începutul invaziei pe scară largă a Federației Ruse, specialiștii pirotehnici au efectuat cel puțin 1200 de vizite pentru a neutraliza obiectele explozive numai în regiunea Chernihiv

În acest timp, au fost descoperite și confiscate 22 mii 418 obiecte explozive, au fost examinate 557 de hectare din teritoriul districtelor Chernihiv și Nizhyn, 146 de kilometri de autostrăzi, facilități de infrastructură și altele asemenea.

Poate cel mai faimos câine din Ucraina, Patron, care a primit o medalie “Pentru Serviciul devotat” din mâinile președintelui cu o zi înainte, ajută pirotehnica Chernihiv. 

ONU numește Ucraina una dintre cele mai minate țări din lume. Potrivit Biroului, chiar de la începutul invaziei militare pe scară largă a Rusiei, 1,8 milioane de ucraineni au fost înconjurați de mine din 2014.

Amintiți-vă că Ucraina a lansat o hartă online cu locuri de detectare a obiectelor explozive și a zonelor periculoase. Salvatorii ucraineni neutralizează mii de obiecte periculoase în fiecare zi, dar această lucrare este de ani de zile.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.