Rashists continuă să bată pe Nikolaev/t.me/senkevichonline Rashiștii continuă să bată pe Nikolaev/t.me/senkevichonline

Mykolaiv este bombardat de invadatorii ruși de pe teritoriul regiunii Kherson ocupate temporar din mai mult de 10 poziții.

Acest lucru a fost anunțat de președintele administrației militare regionale Mykolaiv, Vitaly Kim, în aerul teletonului Informațional.

“Bombardarea (Mykolaiv-UNIAN) vine din Regiunea Herson. Există o mulțime de poziții de unde trag, undeva mai mult de 10 puncte. Este imposibil să calculați cu exactitate numărul, deoarece trag din diferite puncte”, a spus președintele OVA.

ajutor UNIAN. Orașul Kherson a fost ocupat de ruși aproape din primele zile ale unui război pe scară largă. Acolo se fac lucruri ilegale de către ocupanți și se desfășoară hărțuire împotriva populației locale. În special, pe 31 mai, pe teritoriul regiunii Kherson, ocupanții ruși au deconectat comunicațiile și Internetul.

Citește și:  în Ucraina, pierderile ocupanților au crescut și se apropie de o nouă marcă psihologică (infografic) În Ucraina, pierderile ocupanților au crescut și se apropie de o nouă marcă psihologică (infografic) Ucraina trece la următoarea fază a războiului cu Federația Rusă - expert militar Ucraina trece la următoarea fază a războiului cu Rusia-expert militar noi detalii despre bombardarea nocturnă a regiunii Lviv au devenit cunoscute (video) noi detalii despre bombardarea nocturnă a regiunii Lviv au devenit cunoscute (video)

Amintiți-vă că biroul de apărare al comandantului militar al lui Nikolaev sfătuiește locuitorii a două raioane ale orașului, precum și suburbiile, să plece temporar în locuri sigure. Se remarcă faptul că bombardarea orașului este efectuată de unități ale brigăzii de artilerie 291 a Federației Ruse, folosind arme 2S7 “Bujor”.

deci, la 1 iunie, invadatorii au bombardat din nou Mykolaiv. În urma atacului, două persoane au fost ucise și alte două au fost rănite.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.