o dronă spion inamic a fost doborât în apropiere de Odessa peste mare, a raportat în centrul de presă al forțelor de securitate și Apărare din sudul Ucrainei/fotografie ilustrativă facebook.com/pressjfo.news

Miercuri, 27 aprilie, rețeaua a raportat că sunetele exploziilor au fost auzite în Odessa, dar nu a fost anunțată nicio alertă aeriană.

Telegram a raportat că apărarea aeriană a fost activată în centrul regional, dar nu au existat detalii.

Mai târziu a devenit cunoscut faptul că lângă Odessa peste mare, forțele de apărare aeriană au doborât un drone spion inamic. Incidentul a fost raportat jurnaliștilor de la Centrul de presă al forțelor de securitate și Apărare din sudul Ucrainei.

Se remarcă faptul că inamicul continuă recunoașterea aeriană cu scopul de a lovi în continuare rachete. 

Amintiți-vă că Federația Rusă a invadat Ucraina dimineața devreme pe 24 februarie. Inamicul a aruncat mai întâi bombe asupra instalațiilor militare, apoi a atacat civili, în special, în Odessa.

Pe 23 aprilie, inamicul a tras șapte rachete în orașul stațiune, două dintre ele fiind doborâte. Ca urmare a grevei cu rachete, o clădire rezidențială și facilități de infrastructură au fost avariate, opt persoane au fost ucise, în special o fetiță de trei luni, mama și bunica ei.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.