rușii vor încerca să treacă pe insula șarpelui , a avertizat expertul/foto president.gov.ua Rușii vor încerca să pătrundă pe insula șarpelui , a avertizat expertul/foto president.gov.ua

Ocupanții ruși vor încerca să pătrundă pe insula Zmeiny din Marea Neagră pentru a-și”hrăni garnizoana

Datorită faptului că inamicul continuă să păstreze o garnizoană pe șarpe și o pune în pericol, insula se poate transforma într-o nouă Cernobayevka, a declarat expertul militar Oleg Zhdanov într-un interviu acordat unuia dintre canalele YouTube.

Interlocutorul a menționat că acum partea ucraineană controlează abordările șarpelui cu mijloace de foc.

“Odată cu primirea sistemului de rachete Harpoon, am luat în cele din urmă insula sub controlul nostru de foc. Am distrus un remorcher care transporta alimente și muniție, personal pentru rotație și echipamente, o instalație Tor…”, a menționat expertul.

Jdanov a adăugat că acum garnizoana inamică a insulei stă pe apă, mâncare și muniție.

“…Rușii vor încerca să pătrundă acolo pentru a-și hrăni garnizoana. Dar persistența lor – de a păstra o garnizoană acolo și de a o expune la un astfel de pericol-poate transforma cu adevărat Insula șarpelui într-o nouă Cernobayevka”, crede expertul.

Citește și:  Zelensky a numit principala sarcină operațională a APU în războiul cu Rusia Zelensky a numit principala sarcină operațională a APU în războiul cu Rusia

Amintiți-vă că trupele rusești au invadat Ucraina dimineața devreme pe 24 februarie și a început un război pe scară largă. Inamicul a reușit să preia controlul asupra unei părți din sudul și estul teritoriului continental al Statului ucrainean, precum și a insulei Snake. 

Soldații ucraineni au dat inamicului o mustrare demnă. În special, pe 21 iunie a devenit cunoscut faptul că pozițiile inamice pe șarpe au fost lovite, iar inamicul a suferit pierderi grele.

Mai devreme a devenit cunoscut faptul că în Chernobayevka, Regiunea Herson, apărătorii Ucrainei au lovit pozițiile ocupanților de multe ori.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.