invadatorii ruși au capturat Regiunea Kherson în primele zile de agresiune/screenshot invadatorii ruși au capturat Regiunea Kherson în primele zile de agresiune/screenshot

Nu există un răspuns definitiv la întrebarea De ce ocupanții ruși au reușit să se deplaseze rapid din Crimeea prin Regiunea Herson.

Acest lucru a fost declarat în aerul canalului 24 de secretarul NSDC Alexey Danilov.

Potrivit lui Danilov, vara trecută a avut loc o întâlnire a NSDC dedicată regiunilor Kherson, Zaporozhye, Donetsk și Mykolaiv.

“Toate sarcinile (care au fost raportate că totul a fost finalizat) au fost raportate de toate autoritățile până în decembrie. Ceea ce s-a întâmplat în viitor va face obiectul unor clarificări”, a declarat secretarul Consiliului de securitate.

el a adăugat că această problemă va fi abordată după război.

“Nu sunt o persoană care determină singură toate aceste lucruri. Decizia NSDC (precum și multe alte decizii privind pregătirea țării noastre pentru război) a fost luată la timp și elaborată”, spune Danilov.Oficialul a sugerat că cineva ar fi putut avea alte opinii și alte acțiuni.

“Aceste probleme vor trebui abordate. În orice caz, la această întrebare va trebui să se răspundă”, a adăugat el.

ocuparea regiunii Herson

Amintiți-vă că Kherson și cea mai mare parte a regiunii au fost sub ocupație rusă de mult timp. Agresorul își declară periodic intenția de a organiza un “referendum” acolo și, de asemenea, efectuează represiuni împotriva populației civile. În același timp, locuitorii orașului și regiunii încearcă să reziste armatei ruse, sugerând în orice mod posibil că nu sunt bineveniți acolo.

Anterior, primarul din Kherson, Igor Kolykhaev, comentând ocuparea rapidă a orașului, a spus că, din motive necunoscute, nu numai Istmul Crimeei a fost curățat în avans, ci și o serie de poduri și canalul Crimeei de Nord. Separat, el a menționat Podul Antonovsky, care, în opinia sa, ar fi trebuit să fie aruncat în aer. Prin el, a declarat Kolykhaev, inamicul transfera echipamentul militar al Federației Ruse din Crimeea ocupată adânc în regiunea Herson.

După aceea, Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a reacționat la aceste informații, asigurându-se că podul peste Chongar a fost exploatat. “Podul a fost minat, dar ne-am confruntat cu forțe inamice de 15 ori superioare. Toate concluziile privind legalitatea deciziilor luate în timpul ostilităților vor fi făcute în modul prevăzut de lege după finalizarea lor”, a spus Statul Major General.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.