potrivit lui Zelensky, Dudin a lucrat doar pentru a-și proteja propriile interesePotrivit lui Zelensky, Dudin a lucrat doar pentru a-și proteja propriile interese

Președintele Ucrainei Volodymyr Zelensky a respins șeful regiunii Kharkiv SBU Roman Dudin pentru ” nu de lucru pentru a proteja orașul, dar gândesc doar despre el însuși personal.”

El a afirmat acest lucru într-un mesaj video care a fost difuzat în aerul teletonului de informații.potrivit președintelui, autoritățile locale și ofițerii de aplicare a legii cooperează efectiv de dragul victoriei.

“Ce nu se poate spune despre conducerea locală prin intermediul serviciului de securitate al Ucrainei. Am ajuns, am rezolvat – o, l-am demis pe șeful SBU din regiune. Pentru că nu a lucrat pentru a proteja orașul din primele zile ale unui război la scară largă, ci s-a gândit doar la el însuși personal”, a spus Zelensky.

El a adăugat că motivele șefului SBU din regiune vor fi descoperite de ofițerii de aplicare a legii.

“O treime din regiunea Kharkiv este încă sub ocupație. Cu siguranță vom elibera întregul teritoriu. Și toată lumea ar trebui să lucreze pentru acest rezultat în poziții atât la nivel local, cât și la nivel de stat”, a subliniat șeful statului.

Amintiți-vă că Rusia a lovit Kharkiv imediat după sosirea lui Zelensky.

ajutați proiectulSusțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.