Ministerul de Interne și-a asumat când APU va relua Donbass/foto Unian, Arsen PetrovMinisterul de Interne a sugerat atunci când APU va relua Donbass/foto UNIAN, Arsen Petrov

Forțele Armate ale Ucrainei nu se vor opri la granițele ORDLO atunci când vor lansa o contraofensivă. Armata ucraineană va recuceri regiunile Luhansk și Donețk în interiorul granițelor lor administrative.

Acest lucru a fost declarat de consilierul ministrului Afacerilor Interne Rostislav Smirnov în emisiunea canalului 24.potrivit lui, luptătorii ucraineni primesc o mulțime de echipamente, iar ocupanții ruși primesc mai puțin.

“Dacă vorbim despre resurse umane și militare, atunci trebuie să înțelegem că Rusia nu are toate acestea. Suntem susținuți activ de partenerii occidentali, se alocă în mod constant fonduri mari și se furnizează arme”, a explicat Smirnov.

în același timp, el a subliniat că APU a reușit să oprească invadatorii

“Acum, efectuăm, de asemenea, contra-operațiuni de succes pe anumite secțiuni ale frontului. Deocamdată, avem o rezervă suficientă de rezerviști și echipament militar”, a declarat consilierul ministrului de Interne.în plus, el a indicat că forțele armatei ucrainene vor prevala în curând.

“Această scară este încă de partea ocupanților, dar acest avantaj scade rapid. Și suntem convinși că foarte curând forțele vor fi egale, iar apoi APU va obține un avantaj semnificativ, pe care îl vom vedea pe harta teritoriilor eliberate”, a rezumat Smirnov.

După cum a raportat UNIAN mai devreme, consilierul șefului Biroului prezidențial, Alexey Arestovici, a declarat că armata ucraineană va fi pregătită pentru o contraofensivă activă asupra pozițiilor Federației Ruse după ce a primit suficiente volume de arme grele de la parteneri. Acest lucru se va întâmpla până la jumătatea lunii iulie. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.