Alexander Nevzorov/fotografie nevzorov.tv

jurnalistul rus Alexander Nevzorov a scris o postare pe canalul Telegram în care a spus adevărul despre războiul din Ucraina.

Potrivit acestuia, timp de câteva săptămâni, RosSMI le-a spus rușilor despre “succesele” armatei lor în războiul cu Ucraina, ascunzând ceea ce se întâmpla cu adevărat și nu a menționat deloc pierderile la scară largă.prin urmare, el însuși a decis să dezvăluie întregul adevăr, realizând că după aceea va trebui să părăsească Federația Rusă.

“Nu mai pot tăcea. Acum există terorism în Mariupol. Armata noastră a aruncat o bombă uriașă pe Teatrul Dramatic, unde se ascundeau mai mult de o mie de civili. Gândiți-vă doar la această cifră. Din toate sursele am spus: “sala de teatru este complet plină de civili, care sunt păziți de 12 militanți ai regimentului Azov. Și o zi mai târziu îi aruncăm o bombă de 500 de kilograme. Puteți vedea zeci de fotografii din aer, unde scrie “copiii sunt aici”. Am o singură întrebare: este această eliberare când ucidem sute de civili pentru a elimina o duzină de soldați?”,- a scris Nevzorov.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.