Jdanov a estimat probabilitatea de a lovi navele Flotei Mării Negre din Rusia /foto UNIANJdanov a estimat probabilitatea de a lovi navele Flotei Mării Negre din Rusia/foto UNIAN

Forțele Armate ale Ucrainei vor lua în considerare probabil posibilitatea distrugerii Flotei Mării Negre a Federației Ruse situată în Golful Sevastopolului ocupat.

Această opinie a fost exprimată de expertul militar Oleg Zhdanov în canalul său Youtube.

Potrivit acestuia, oportunitatea unei greve pe golf, precum și pe Podul Crimeei, va fi luată în considerare de Statul Major General.

“Sevastopol se încadrează în raza de acțiune a sistemelor de rachete harpon și nu exclud posibilitatea luării unei decizii – la Sevastopol, fie pe șosea, fie pe golf, poate fi lovită o grevă asupra flotei Mării Negre. Mai ales atunci când există o încărcare de rachete Kalibr la bord și submarine. Apropo, în poziția de deasupra apeisunt încărcate cu rachete la diguri deschise. Nu intră în grotă. Apoi, aceste rachete ucide cetățenii noștri. Prin urmare, cred că, dacă este posibil, problema va fi luată în considerare și poate vom lovi. Lăsați-i cel puțin să încarce aceste rachete în Novorossiysk. Din păcate, nu ajungem acolo, deși poate nu încă”, a spus Jdanov.

Recent, a devenit cunoscut faptul că în partea de nord-vest a Mării Negre există un submarin și patru nave amfibii mari ale ocupanților ruși.

recent, consilierul șefului OP Alexey Arestovich a spus că există mai multe “obiective grase” decât Podul Crimeei.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.