ocupanții caută modalități de a scăpa din Ucraina /foto REUTERSocupanții caută modalități de a scăpa din Ucraina/foto REUTERS

Războiul din Ucraina nu mai este pe placul ocupanților ruși. Invadatorii vor să scape acasă cât mai curând posibil.

Acest lucru este demonstrat de o nouă conversație interceptată, care a fost publicată de Direcția Principală de informații a Ministerului Apărării din Ucraina.

În timpul conversației, un soldat rus din Kârgâzstan îi spune mamei sale că rămâne în Ucraina până la șase luni, așa că va căuta noi modalități de a se întoarce acasă cât mai curând posibil.

“Tocmai aflam cum ar fi posibil să renunț și mi s-a spus, poate, “pentru familie”, dacă este necesar, “pentru îngrijire”. Mi sa spus că dacă există un certificat, atunci puteți fi concediat. Să fie eliberat și trimis acasă. Că părinții mei sunt în Kârgâzstan și că sunt singur în familie, nu este nimeni de care să aibă grijă”, a spus ocupantul rus.

Citește și:  A fost al tău – a devenit al nostru: Edelweiss ucrainean a stors un întreg BMP de la ruși (foto) A fost a ta – a devenit a noastră: “Edelweiss” ucrainean a stors un întreg BMP de la ruși (foto) rușii au tras mortare în regiunea Sumy: există distrugere (foto) rușii au tras mortare în regiunea Sumy: există distrugere (foto)

La rândul lor, părinții invadatorului nu sunt mulțumiți de această decizie a fiului lor. Mama lui se agită să aștepte și să nu plece în vacanță sau să se întoarcă din nou în Ucraina, dar ocupantul nu vrea să meargă să înfrunte din nou armata ucraineană.

“Nu, mamă! Toate. Nu vreau până la urmă. Nu am nici o dorință”, a spus invadatorul.

După cum a raportat UNIAN mai devreme, nu există suficiente drone în armata rusă, precum și oameni care știu să controleze UAV-urile. Din acest motiv, armata rusă încearcă să recruteze oameni cu abilitățile adecvate ca mercenari.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.