ocupanții refuză să lupte/REUTERS photo

Numărul ocupanților care refuză participarea ulterioară la război este în creștere.

Acest lucru a fost raportat de Direcția Principală de informații a Ministerului Apărării.

“În regiunile Kherson și Mykolaiv, numărul așa-numitelor” refuseniks ” crește brusc în unitățile de ocupație care au luat parte la confruntări directe de luptă cu soldații ucraineni. După ce au văzut puterea reală a apărătorilor Ucrainei și au înțeles perspectivele lor imediate, ocupanții nu mai sunt interesați de câștiguri ușoare și de posibilitatea jefuirii, pe care le-au fost promise înainte de invazia Ucrainei”, se spune în mesaj.

Informațiile militare ale Ucrainei înregistrează o creștere a refuzurilor ocupanților de la participarea ulterioară la război. Dându-și seama de viitorul lor, “eliberatorii” se adresează și rudelor lor în masă, cu o cerere de a-i ajuta să se întoarcă acasă. Comandanții unităților de ocupație încearcă să izoleze “refuzenicii” de restul personalului și să-i țină sub pază. Ei sunt intimidați de răspunderea penală și de represiunea împotriva rudelor.

în același timp, pe teritoriul țării agresoare, după ce rudele “refuseniks” au aplicat unităților militare, sunt siguri că totul este în regulă cu soldații și se află pe teritoriul Crimeei.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.