lovitură la Lutsk pe 11 martie/captură de ecran

Numărul victimelor ca urmare a atacurilor cu rachete asupra unui aerodrom de lângă Lutsk, regiunea Volyn, a crescut.

Acest lucru a fost anunțat în canalul său de telegramă de către președintele Administrației Regionale de Stat Volyn, Yuri Pogulyayko.

“Din păcate, în urma grevelor, sunt 4 morți și 6 răniți. Acum lucrările de salvare au fost finalizate”, a spus el într-o declarație.

După cum a raportat UNIAN, în dimineața zilei de 11 martie, invadatorii ruși au lovit aerodromul orașului Lutsk și în Ivano-Frankivsk. În primul rând, o victimă a fost raportată ca urmare a atacului de la Lutsk, apoi două.

Reamintim că Federația Rusă a lansat o invazie a Ucrainei pe 24 februarie 2022. Se știe că armata rusă a intrat în țara noastră de pe teritoriul Belarusului. În plus, astăzi armata lui Putin lansează rachete către Ucraina de pe teritoriul Belarusului. Unele țări au impus sancțiuni împotriva Belarusului pentru complicitate la invazie.

există, de asemenea, rapoarte periodice că Republica Belarus ar putea lansa o invazie a Ucrainei de partea Federației Ruse. Rețeaua publică fotografii și videoclipuri despre mișcarea echipamentelor rusești pe teritoriul Republicii Belarus.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.