Aici sunt păstrați peste 20 de voluntari/fotografie de Andryushenko TimeEste aici că mai mult de 20 de voluntari sunt păstrate/fotografie de Andryushchenko timp

O a doua închisoare de filtrare a ocupanților a fost găsită în Olenevka, unde sunt deținuți ucrainenii.

Acest lucru a fost anunțat de către consilierul primarului din Mariupol, Piotr Andryushchenko, în telegramă.

“Anterior am raportat despre prima închisoare de filtrare din satul Olenevka pe baza fostei colonii de înaltă securitate Yenakievskaya nr.52. Aici sunt păstrați foști ofițeri de aplicare a legii, activiști pro-ucraineni și jurnaliști. Acum a devenit cunoscută despre a doua închisoare de filtrare pe baza fostei colonii corecționale Volnovakha nr.120. Judecând după informații, aici sunt păstrate “nesigure” înainte de condamnare sau filtrare. Cei care tocmai s-au dovedit a fi suspicioși și nu aparțin categoriilor menționate mai sus”, a scris Andryushchenko.

Citește și:  Kremlinul a spus că organizarea unui pseudo-referendum privind intrarea LDPR în Federația Rusă nu este încă posibilă Kremlinul a declarat că organizarea unui pseudo-referendum privind intrarea “LDPR” în Federația Rusă nu este încă posibilăO altă țară a recunoscut războiul împotriva Ucrainei ca genocid o altă țară a recunoscut războiul împotriva Ucrainei ca genocid

Potrivit acestuia, aici sunt păstrați peste 20 de voluntari care au efectuat îndepărtarea locuitorilor din Mariupol în timpul evacuării. 

Astfel, a remarcat Andryushchenko, există două lagăre de concentrare de filtrare în Olenevka, nu unul. Ambele erau goale din 24 februarie 2022.

“Un fapt interesant despre voluntari. Aproape toți au primit un certificat de la Crucea Roșie a Ucrainei. Acum devine clar de ce așa-numitul “DNR” a lansat un program de discreditare a Crucii Roșii. Pentru a evita acuzațiile de arestare a voluntarilor lor”, a adăugat consilierul primarului din Mariupol.

Mai devreme a devenit cunoscut faptul că invadatorii ruși sunt închisoare și fotografiere voluntari ucraineni și oficiali din Districtul Mariupol.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.