ocupanții au tras pe ceasul Yar pe 9 iulie/Fotografie Facebook/Pavel KirilenkoOcupanții au tras la ceasul Yar pe 9 iulie/Facebook Foto/Pavel Kirilenko

de sub dărâmăturile unei clădiri înalte din ceasul Yar, pe care rușii l-au atacat cu rachete cu o seară înainte, o altă persoană a fost salvată.

acest lucru a fost anunțat pe pagina sa de Facebook de către președintele administrației militare regionale Donetsk Pavel Kirilenko.

“Ne bucurăm în fiecare viață salvată. Operațiunea de salvare continuă”, a spus el.

Șeful administrației militare regionale a menționat că, în urma unei greve cu rachete, peste patruzeci de persoane s-au dovedit a fi sub ruinele unei clădiri înalte.

“Salvatorii au reușit deja să obțină 15 cadavre și să salveze 6 vieți. Conform informațiilor operaționale, 23 de persoane rămân sub dărâmături, inclusiv un copil de 9 ani. A fost posibil să se stabilească și să se mențină contactul lingvistic cu mai mulți”, a menționat Kirilenko.

După cum a raportat UNIAN mai devreme, în seara zilei de 9 iulie, ocupanții au tras din “uragane” în orașul Chas Yar din Districtul Bakhmutsky. Rachetele au lovit etajul 5, două intrări au fost complet distruse în casă.  Kirilenko a raportat că cel puțin 30 de persoane, inclusiv un copil de 9 ani, pot fi sub dărâmături. Salvatorii continuă să lucreze la fața locului.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.