preocuparea Kalashnikov vinde butoaie în 44 de țări , în ciuda sancțiunilor/foto wallup.net Preocuparea Kalashnikov vinde butoaie în 44 de țări , în ciuda sancțiunilor/foto wallup.net

Preocuparea Rusă privind armele Kalashnikov se află sub sancțiuni din 2014. Cu toate acestea, el continuă să vândă butoaie în 44 de țări din întreaga lume printr-o altă companie.

noua schemă a producătorului rus a fost dezvăluită de jurnaliștii publicației “Adevărul ucrainean”.

În 2002, a fost fondată compania EDgun. Această companie din Federația Rusă creează și vinde arme pe piețele occidentale. Locația sa este orașul Segezha din Karelia, dar există reprezentanțe în 44 de țări ale lumii. Aceasta include Suedia, Republica Cehă, Portugalia, Turcia, Macedonia și așa mai departe. Principalul punct de vânzare în Europa este situat în Spania.

Site-ul EDgun spune că compania distribuie butoaie de la doi producători: germanul Lothar Walther și rusul Alfa Precision. Produsele din urmă reprezintă aproximativ jumătate din vânzări. În același timp, Alfa Precision este o companie din Izhevsk, care este folosită ca acoperire pentru preocuparea Kalashnikov.

Pe lângă informațiile de pe site-ul oficial, există și alte dovezi ale legăturii dintre EDgun și Alfa Precision. Proprietarii celor două companii au lansat un videoclip comun, care a fost publicat pe canalul oficial YouTube EDgun. Și directorul Companiei, Eduard Gafarov, a publicat videoclipuri cu testarea armelor realizate pe baza butoaielor Alfa Precision.

În martie 2019, șeful EDgun a împărtășit un comentariu despre produsele Alfa Precision. El a menționat butoaiele uzinei mecanice Izhevsk” Kalashnikov ” pe platforma Alfa Precision. Se pare că preocuparea folosește o companie de acoperire, care, cu ajutorul EDgun, distribuie produse în 44 de țări. În același timp, nici EDgun, nici șeful său Eduard Gafarov nu se află încă pe listele de sancțiuni ale SUA și UE.

Anterior, UNIAN a scris că 30 de magnați ruși de arme și cel puțin 14 întreprinderi de apărare nu au intrat sub restricții occidentale.

războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.