Photo la Kiev, ca urmare a bombardării inamice, o clădire de pe Podol a luat foc pe 12 martie 2022 fotografie t.me/dsns_telegram Photo la Kiev, ca urmare a bombardării inamice, o clădire de pe Podil a luat foc pe 12 martie 2022 fotografie de la clasa a II-a t.me/dsns_telegram Photo la Kiev, ca urmare a bombardării inamice, o clădire de pe Podil a luat foc pe 12 martie 2022 © foto t.mi/dsns_telegram Photo la Kiev, ca urmare a bombardării inamice, o clădire de pe Podil a luat foc pe 12 martie 2022 fotografie t.me/dsns_telegram Photo la Kiev, ca urmare a bombardării inamice, o clădire de pe Podil a luat foc pe 12 martie 2022 fotografie de la clasa a II-a t.me/dsns_telegram

În Podilul capitalei, o clădire de birouri a luat foc ca urmare a bombardamentelor inamice.

Acest lucru este raportat în telegramă de către Serviciul de urgență de Stat.

Se remarcă faptul că incendiul a fost raportat la 6:17. Pompierii celei de-a 14-a Unități de pompieri și salvare de stat au ajuns imediat la fața locului.

La sosire, soldații au descoperit că, în urma loviturii unui obiect necunoscut, acoperișul unei clădiri administrative cu 4 etaje ardea. La 8:34 focul a fost stins.

5 echipamente și 24 de persoane au fost implicate în eliminarea incendiului.

nu există victime sau răniți ca urmare a incendiului.

După cum a clarificat Anton Gerashchenko, consilier al Ministrului Afacerilor Interne, pe canalul Telegram, sediul Oschadbank a luat foc în clădirea de birouri.

“o explozie a avut loc pe Podil la Kiev, în urma căreia sediul Oschadbank a luat foc. S-a stabilit anterior că un vehicul aerian fără pilot a fost doborât la adresa specificată, se stabilesc informații despre victime”, se spune în raport.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.