în Regiunea Luhansk, o mamă și un copil au murit în mâinile invadatorilor/foto facebook.com/Сергій Gaidai în Regiunea Luhansk, o mamă cu copil/fotografie facebook.com/Сергій Gaidai

În comunitatea montană din Regiunea Luhansk, patru persoane au fost ucise în timpul zilei de 3 iunie ca urmare a bombardării de către ocupanți, inclusiv o mamă și un copil.

Acest lucru a fost anunțat în telegramă de președintele administrației militare regionale Luhansk, Serghei Gaidai.

“În orașul Gorskoye, pe 3 iunie, o mamă și un copil au fost uciși prin bombardarea de către armata rusă. Un alt prejudiciu incompatibil cu viața a fost primit de un rezident al orașului Zolotoe. De asemenea, a devenit cunoscut despre un rezident din Gorsky care a murit acum trei zile”, a spus el.

Citește și:  militanții s-au mutat în mașini: jurnaliștii Reuters au fost răniți lângă Severodonetsk S-au mutat într-o mașină de militanți: lângă Severodonetsk, jurnaliștii Reuters au fost răniți în Donbass, armata ucraineană a respins 9 atacuri ale rușilor: câte vehicule inamice au fost distruse În Donbas, armata ucraineană a respins 9 atacuri ale rușilor: câte vehicule inamice au fost distruse

Gaidai a raportat că există răniți în Severodonetsk. Potrivit acestuia, ocupanții suferă pierderi în oraș, sunt în creștere, dar continuă să asalteze orașul.

“Încă o dată, au încercat să taie așezarea prin bombardarea unui alt pod. Ieri, unul dintre obuzele lor a lovit unul dintre apartamentele supraviețuitoare. Din fericire, tatăl și fiul care erau acolo au rămas nevătămați. Militarii noștri i-au evacuat într-un loc sigur în afara Severodonetsk”, a declarat președintele OVA.

Gaidai observă că în timpul zilei cel puțin șase clădiri înalte au fost avariate în Severodonetsk și Lisichansk, opt case în Gorsky, șapte în Novoivanovka, șase în Vrubovka și există și distrugerea fondului locativ din Metelkino.

Amintiți-vă că în orașul Severodonetsk, Regiunea Luhansk, gruparea trupelor ruse a fost consolidată datorită rezervei de mobilizare a “corpului 2 al Armatei” (așa-numita “miliție populară” a autoproclamatului “LNV”).

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *