Pavlyuk a remarcat că, cu eforturi active, se construiește o nouă linie defensivă pe abordările către Kiev  photo UNIAN

O nouă linie defensivă a fost construită la periferia Kievului.

Acest lucru a fost anunțat de către președintele administrației militare regionale Kiev Alexander Pavlyuk pe aer de informații Teleton.

Potrivit lui, situația din regiune nu sa schimbat dramatic în ultima zi.

“Inamicul continuă să încerce să meargă în defensivă, să creeze poziții de fortificație. În plus, el completează stocurile, completează stocurile oamenilor, este corect să spunem că încearcă să refacă stocurile și îl împiedicăm să facă acest lucru cât mai mult posibil. El încearcă, de asemenea, să găsească un loc pentru a traversa râul Irpen pentru a continua ofensiva. Până acum, nu a avut succes”, a menționat el.

În plus, inamicul continuă să acopere infrastructura.

“Deci, în ultima zi au existat 20 de atacuri, distrugerea unor astfel de complexe rezidențiale precum Vorzel, continuă Bucha. Cea mai mare distrugere din cauza bombardamentelor se află în districtul Buchan…, Districtul Brovarsky…, Districtul Vyshgorodsky”, a spus Pavlyuk.

Potrivit acestuia, în acest moment 499 de așezări rămân fără energie electrică. În ultima zi, specialiștii DTEK au restabilit alimentarea cu energie electrică în 300 de așezări.

De asemenea, șeful regiunii a spus, 69 de așezări rămân fără gaz. Alimentarea cu gaz a trei localități a fost reluată în ultima zi.

“4 coridoare umanitare sunt planificate pentru astăzi, trei dintre ele funcționează, acestea sunt: Bobrik – Brovary Tarasovka-Brovary și Borodyanka-Belaya Tserkva. Din păcate, Borodyanka-Belaya Tserva este în prezent suspendată, acțiunile active au început. Ieri am evacuat 3,5 mii de oameni”, a spus Pavlyuk.

În plus, el a vorbit despre măsuri suplimentare pentru apărarea capitalei.

“Cu eforturi active, construim o nouă linie defensivă la marginea Kievului. Toate districtele au fost conectate, aceste granițe sunt deja angajate în apărare teritorială și batalioane de autoapărare voluntară. Cred că va fi o asistență destul de puternică pentru forțele noastre armate, care ocupă prima linie de apărare”, a adăugat Pavlyuk.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.