În Novograd-Volynsky, o rachetă rusă a lovit una dintre clădirile înalte/fotografie president.gov.uaÎn Novograd-Volynsky, o rachetă rusă a lovit una dintre clădirile înalte/fotografie president.gov.ua

O rachetă inamică a lovit noaptea o clădire înaltă din Novograd-Volynsky, în regiunea Jitomir.

Acest lucru a fost anunțat de către președintele Jitomir administrația militară Regională Vitaly Bunechko în Telegrama lui.

“În jurul orei unu dimineața, pe 9 iunie, o clădire cu mai multe etaje din Novograd-Volynsky a fost avariată de o rachetă rusă”, a spus el și a cerut să nu ignore avertismentele de alertă aeriană.

Citește și:  baza wagneriană arde în regiunea ocupată Luhansk - jurnalist (foto) În regiunea Luhansk ocupată, baza” Wagnerienilor ” arde – jurnalist(foto)  Rusia activează forțele lângă Izyum, se desfășoară bătălii pentru Severodonetsk - informații Britanice Rusia activează forțele în apropiere de Izyum, luptele sunt în curs de desfășurare pentru Severodonetsk-informații Britanice

Potrivit lui Bunechko, nu există încă informații despre morți și răniți. Ofițerii de aplicare a legii lucrează la fața locului.

Conform informațiilor preliminare, racheta care a lovit o clădire cu mai multe etaje din Novograd-Volynsky în această seară ar fi putut fi trasă din avionul din Belarus. Acest lucru a fost raportat în Zhytomyr VA.

Amintim, mai devreme a fost raportat că pe 22 mai, trupele rusești au lovit zmeura regiunii Jitomir cu rachete. Ca urmare a atacului inamic, cel puțin o persoană a fost ucisă.și forțele armate ucrainene au raportat că armata ucraineană a distrus patru rachete inamice pe cer peste regiunea Jitomir.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.