fotografie president.gov.ua fotografie president.gov.ua

Președintele Ucrainei, Vladimir Zelenski, a declarat că activitatea ostilă a Rusiei ar trebui să crească în această săptămână.

el a afirmat acest lucru într-un mesaj video.

“Mâine începe o săptămână istorică. Săptămâna în care vom auzi răspunsul din partea Uniunii Europene cu privire la statutul candidaturii pentru Ucraina… Cred că este evident pentru toată lumea că din 1991 au existat puține astfel de decizii fatidice pentru Ucraina așa cum ne așteptăm acum. Și sunt sigur că doar o decizie pozitivă satisface interesele întregii Europe”, a spus președintele.

Zelensky a spus că săptămâna aceasta folosește orice ocazie pentru a proteja perspectiva europeană a Ucrainei, în special, sunt planificate noi apeluri către europeni.

Citește și:  în Skadovsk, ocupanții au ucis un angajat al Serviciului de urgență de Stat În Skadovsk, ocupanții au ucis un angajat al Serviciului de urgență de Stata fost anunțată o vânătoare pentru un adolescent care a dărâmat steagul Federației Ruse în Mariupol: a reușit să plece Un adolescent care a dărâmat steagul Federației Ruse în Mariupol a fost vânat: a reușit să pleceocupanții l-au lovit pe Ochakov cu rachete: unul a fost ucis și doi civili au fost răniți ocupanții l-au lovit pe Ochakov cu rachete: unul a fost ucis și doi civili au fost răniți

“Este evident că într-o astfel de săptămână ar trebui să ne așteptăm ca Rusia să sporească activitatea ostilă. Special-indicativ. Este în această săptămână. Și nu numai împotriva Ucrainei, ci și împotriva altor țări europene. Ne pregătim și suntem pregătiți. Ne avertizăm partenerii”, a menționat șeful statului.

După cum a raportat UNIAN, pe 28 februarie, președintele Vladimir Zelensky a semnat o cerere de aderare a Ucrainei la Uniunea Europeană.

Comisia Europeană a recomandat Consiliului European să acorde Ucrainei o perspectivă europeană și statutul de candidat la aderarea la Uniunea Europeană.decizia Consiliului European privind acordarea Ucrainei statutul de candidat pentru aderarea la UE este de așteptat în perioada 23-24 iunie.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.