un altun alt” vultur ” a zburat/foto 10 gshbr

Astăzi, pe 23 iunie, drona ocupanților “Orlan” a fost doborâtă.

brigada a 10-a de asalt montan a raportat acest lucru pe Facebook.

“Un alt” vultur ” zbura. Astăzi, pentru orci, explorarea nu a fost în întregime reușită. Drona “super-tehnologică” a armatei ruse și-a încheiat zborul înainte de termen și neplanificat”, se spune în mesaj.

Citește și:  arme Anti-drone: ce este și cum ajută la distrugerea UAV-urilor inamice Arme Anti-drone: ce este și cum ajută la distrugerea UAV-urilor inamice APU a doborât drona experimentală Rusă Merlin-BP (foto) APU a doborât drona experimentală rusă “Merlin-BP” (foto) nu există suficiente drone și operatori în armata rusă pentru a controla interceptarea UAV Armata rusă nu are drone și operatori pentru a controla UAV – interceptarea

În același timp, se remarcă faptul că nu a fost fără participarea luptătorilor “zecilor”.

În post, luptătorii arată fotografii ale dronei doborâte, care arată că ” rezervorul din acest miracol al progresului este făcut dintr-o sticlă obișnuită și este închis cu un dop de plastic.”

“cum îți place asta, Elon Musk?”,- au glumit soldații Brigăzii a 10-a de asalt montan.

un altun alt” vultur ” a zburat/foto 10 gshbr

Reamintim, conform datelor recente ale Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina, de la invazia pe scară largă, apărătorii ucraineni au distrus 620 de UAV-uri operaționale-tactice.

Cel mai adesea, luptătorii noștri “aterizează” dronele Orlan-10, dar au doborât și modele mai scumpe. De exemplu, la începutul lunii iunie, soldații AFU au aruncat în aer un avanpost UAV cu un cost total de aproximativ 7 milioane de dolari.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.