în teritoriile ocupate din sudul Ucrainei, invadatorii ruși răpesc oameni/foto UNIAN (Sergey Chuzavkov/Alexander Sinitsa)În teritoriile ocupate din sudul Ucrainei, invadatorii ruși răpesc oameni/foto UNIAN (Serghei Chuzavkov/Alexander Sinitsa)

În teritoriile ocupate din sudul Ucrainei, invadatorii ruși răpesc oameni, îi pun în subsoluri și cer bani.

Acest lucru a fost anunțat de președintele administrației militare regionale Zaporozhye Alexander Starukh în timpul unui Teleton de informare.

“Oamenii sunt răpiți, aruncați în subsoluri și extorcați bani. Ei fură echipamente, jefuind apartamentele oamenilor care au plecat. Aceasta este o presiune constantă, aceasta este o situație în care oamenii noștri nu sunt obișnuiți să se afle”, a spus el.

Citește și:  colaboratorii au anunțat un referendum privind anexarea regiunii Zaporozhye la Rusia Colaboratorii au anunțat un “referendum” privind aderarea regiunii Zaporozhye la Rusia în regiunea Zaporozhye, rușii răpesc bărbați și mașini în regiunea Zaporozhye, rușii răpesc bărbați și mașini

Potrivit bătrânei, există o situație umanitară dificilă în teritoriile ocupate. În special, există o cantitate insuficientă de medicamente, lanțul de îngrijiri medicale a fost întrerupt de ocupanți. Pentru rezidenți, practic toate structurile vieții de zi cu zi au fost distruse. Orice acțiuni cu înregistrări sunt foarte dificile.

“Guvernul nostru local controlează majoritatea sistemelor de viață ale acestor teritorii: alimentarea cu apă, electricitate, gaz și, acolo unde apar încălcări, le restaurează. Medicii lucrează”, a spus el.

Amintiți-vă că ocupanții ruși continuă să răpească oameni în Energodar capturat din regiunea Zaporozhye. Potrivit Serviciului de presă al Energoatom, numai în ultima săptămână au reținut și au luat aproximativ 20 de locuitori ai orașului într-o direcție necunoscută. 11 dintre aceștia sunt angajați ai centralei nucleare Zaporozhye. Acum locul șederii lor este necunoscut.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.