detaliile bombardării Lvivului au devenit cunoscute/foto Alexander Kamyshin

Ca urmare a bombardării dimineții din Lviv, facilitățile de infrastructură civilă au fost avariate. Mai multe rachete au lovit în apropierea instalațiilor feroviare.

“În această dimineață, trupele rusești au bombardat Lviv. Mai multe rachete au lovit în apropierea instalațiilor feroviare”, a declarat șeful Ukrzaliznytsia, Alexander Kamyshin.

Potrivit acestuia, nu există pasageri răniți și lucrători feroviari.

“atât echipa gării, cât și echipele echipajelor de tren au lucrat clar”, a comentat el.

Serviciul de presă al UZ a informat că situația de la Gara Lviv este controlată, pasagerii au fost plasați în adăposturi sigure.

“Debarcarea și îmbarcarea trenurilor au fost reluate după încheierea alarmei. Trenurile care încă ajung la Lviv au fost întârziate la intrarea în oraș până la sfârșitul alarmei, acum mișcarea a fost reluată”, a menționat serviciul de presă.

Pentru congestia trenurilor care așteaptă sfârșitul alarmei la Lviv, UZ informează despre posibila întârziere a trenurilor.

Mikhail Podolyak, consilier al șefului biroului președintelui, a mai spus că grevele au fost provocate infrastructurii civile din Lviv.

“Rușii continuă să atace barbar orașele ucrainene din aer, declarând cinic “dreptul” lor întregii lumi… pentru a ucide ucraineni”, a comentat el.

După cum a raportat UNIAN, în dimineața zilei de Luni, 18 aprilie, invadatorii ruși au efectuat mai multe atacuri cu rachete asupra Lvivului.

Conform informațiilor preliminare ale șefului OVA Maxim Kozitsky, armata rusă a efectuat patru lovituri de rachete. În același timp, primarul din Lviv informează despre mai multe. 

“5 lovituri de rachete vizate pe Lviv. Serviciile relevante au plecat deja la locul respectiv. Aflăm informații mai detaliate”, scrie Sadovoy. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.