obuzierele NATO FH70 s-au alăturat luptei/foto Statul Major General obuzierele NATO FH70 s-au alăturat luptei/foto Statul Major General

Obuzierele autopropulsate FH 70 ale modelului NATO distrug deja inamicul de pe prima linie. Armata a arătat munca tunarilor ucraineni cu noi frați gemeni.

videoclipul a fost publicat pe canalul YouTube al Forțelor Terestre din Ucraina.

Se remarcă faptul că luptătorii noștri stăpânesc rapid cele mai recente arme furnizate de țările partenere, deoarece înțeleg că un artilerist și un tun în luptă devin unul – “o fiară puternică și furioasă gata să distrugă inamicul care a venit în țara lor natală.”

FH70: caracteristici obuziere

Pistoalele autopropulsate au fost transferate în Ucraina din Italia. Acesta este un sistem mai vechi decât M777 britanic-American, dar datorită încărcării automate a scoicilor, loviturile asupra inamicului pot fi aplicate la fiecare 10 secunde.

FH70 lovește cochilii explozive de 43 de kilograme L15A1. Intervalul maxim de zbor este de 24-30 km, în funcție de proiectile. Sistemul este în serviciu cu armatele din Germania, Italia, Marea Britanie, Japonia, Estonia, Norvegia, Olanda și o serie de alte țări.

Amintiți-vă că în ajunul Ministrului Apărării al Ucrainei Alexey Reznikov a anunțat surprize în furnizarea de arme în urma rezultatelor Ramstein-2. Potrivit lui, în cadrul reuniunii, țările au anunțat noi modalități de a sprijini Ucraina, care ar putea deveni un “joc de schimbare” în acest război.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.