consecințele bombardării regiunii Sumy de către ocupanții ruși/foto : facebook.com/Zhyvytskyy Consecințele bombardării regiunii Sumy de către ocupanții ruși/foto : facebook.com/Zhyvytskyy ocupanții ruși au bombardat Teritoriile a trei comunități din regiunea Sumy.

Acest lucru a fost anunțat în canalul său de telegramă de către președintele administrației militare regionale Sumy Dmitry Zhivitsky.

“La ora treisprezece, inamicul a lovit comunitatea Yunakiev de patru ori. După optsprezece ore, bombardarea a început cu artilerie cu butoi, 26 de parohii din comunitatea Shalyginsky”, a menționat el.

În jurul orei 20: 30, a început bombardarea mortarului comunității Belopolsky, 25 de “parohii”.

“Clădirile uneia dintre instituțiile comunitare, un turn de apă și clădirile utilitare ale unei întreprinderi locale au fost avariate”, a spus Zhivitsky.

nu sunt victime.

Amintiți-vă că ocupanții continuă să acopere regiunile Sumy și Chernihiv de pe teritoriul Rusiei. De două ori regiunea Sumy a fost atacată de elicoptere inamice: una dintre ele a lansat două rachete în direcția comunității Belopolsky, cealaltă de trei ori – pe teritoriul Comunității Miropolsky.

ajutați proiectulSusțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.