inamicul a lansat o serie de atacuri aeriene în jurul Lisichansk/foto t.me/luhanskaVTSA în jurul Lisichansk, inamicul a provocat o serie de atacuri aeriene/Fotografie t.me/luhanskaVTSA

În cursul zilei de duminică, 19 iunie, ocupanții ruși au efectuat trei atacuri aeriene în jurul orașului Lisichansk, Regiunea Luhansk, iar luptele continuă în Severodonetsk.

În Lisichansk, mai multe clădiri administrative au fost incendiate, șeful administrației militare regionale Luhansk, Serghei Gaidai, a împărtășit în Telegram.

“…Distrugerea semnificativă a fondului de locuințe din Gorsky, unde pe 19 iunie rușii au deteriorat 19 case simultan, în Vrubovka – șapte…”,- a remarcat oficialul.

 inamicii au lansat o serie de atacuri aeriene în jurul Lisichansk/foto t.me/luhanskaVTSA În jurul Lisichansk, dușmanii au provocat o serie de atacuri aeriene/Fotografie t.me/luhanskaVTSA

Potrivit acestuia, inamicul a deschis focul din aer în zonele Văii Mirnaya, Belaya Gora și unul dintre podurile distruse care legau Lisichansk de Severodonetsk.

 în jurul Lisichansk, invadatorii au provocat o serie de atacuri aeriene/Fotografie t.me/luhanskaVTSA în jurul orașului Lisichansk, ocupanții au provocat o serie de atacuri aeriene/foto t.me/luhanskaVTSA

“…în Severodonetsk, teritoriul uzinei din fibră de sticlă și terenul de antrenament al salvatorilor au intrat sub focul inamicului”, a adăugat Gaidai.

Oficialul a spus că ocupanții au tras la Lisichansk și la o serie de alte așezări din artilerie cu rachete și butoaie.

Amintiți-vă că dimineața devreme, pe 24 februarie, Federația Rusă a invadat teritoriul ucrainean și a început un război pe scară largă. Ocupanții au bombardat mai întâi instalațiile militare, iar apoi – civili, au fost multe victime și răniți.

Mai târziu, dușmanii au intrat în ofensivă în estul țării noastre, iar “punctul fierbinte” a devenit Severodonetsk.

pe 19 iunie, președintele Vladimir Zelensky a declarat că bătăliile super-dure continuă în Donbas, dar armata ucraineană se menține.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.