Rashists atacat Lisichansk/fotografie lisichansk.com.ua Rashiștii au atacat Lisichansk/fotografie lisichansk.com.ua

Invadatorii ruși au efectuat un atac aerian asupra unei clădiri din Lisichansk, în Regiunea Luhansk, unde oamenii se ascundeau. Există victime ca urmare a grevei.

Acest lucru a fost anunțat de șeful administrației militare regionale Luhansk, Serghei Gaidai, în canalul său Telegram.

“Atacul aerian asupra Lisichansk. Am intrat într-una din clădirile în care se ascundeau oamenii. Cel puțin trei morți și șapte răniți”, a subliniat Gaidai.

șeful administrației militare regionale a mai spus că dărâmăturile clădirii sunt acum sortate.

Citește și:  Mass-media a analizat perspectivele eliberării lui Kherson și a aflat opinia armatei Mass-media a analizat perspectivele de eliberare a Kherson și a aflat opinia armatei transportoarele blindate M113 transferate de Lituania sunt deja pe prima linie Transportoarele blindate M113 transferate de Lituania sunt deja pe prima linie parașutiștii Jitomir au distrus doi invadatori BMP-2 din STUGNA-P ATGM (video) parașutiștii Jitomir au distrus doi invadatori BMP-2 din ATGM “Stugna-P” (video)

Potrivit șefului administrației militare-civile a orașului Lisichansk, Alexander Zaika, situația din Lisichansk este foarte dificilă, 60% din infrastructura și clădirile rezidențiale din oraș au fost distruse.

Potrivit unui jurnalist ucrainean, pe 13 iunie, ocupanții ruși au eșuat din nou în încercarea de a prelua controlul asupra autostrăzii Bakhmut-Lisichansk. Armata inamică a suferit pierderi semnificative în lupta pentru autostradă: 12 morți și 16 răniți. 

După cum a raportat UNIAN, la sfârșitul lunii mai, invadatorii ruși au distrus clădirea cinematografului din Lisichansk, unde oamenii se ascundeau, cu un atac aerian.

vă reamintim că mai devreme în sediul central a fost raportat că soldații ucraineni au respins cu succes asaltul inamicului în Severodonetsk și Toshkovka.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.