din portul Mariupol, ocupanții vor trimite oțel ucrainean la Rostov mâine-on-Don, a spus Peter Andryushchenko/screenshotDin portul Mariupol, invadatorii vor trimite oțel ucrainean la Rostov-pe-Don mâine, a spus Pyotr Andryushchenko/screenshot

invadatorii ruși din Mariupol au terminat încărcarea oțelului laminat ucrainean pe o navă sub pavilionul Rusiei.

Acest lucru a fost anunțat în canalul său de telegramă de către consilierul primarului din Mariupol, Piotr Andryushchenko.

“Mariupol. Port. Invadatorii au terminat încărcarea oțelului laminat pe nava de clasă RM3 “Slavutich” sub pavilionul Rusiei. Ieșirea din zona de apă a portului este programată provizoriu pentru mâine dimineață. Destinația este Rostov-on-Don”, a scris el.

Andryushchenko a adăugat că ” jafurile oficiale ale Rusiei pot fi considerate inițiate.”

Citește și:  Zelensky a fost informat că amenință complicii exportului Rusiei de cereale sângeroase din Ucraina Zelensky a fost informat că amenință complici în exportul Rusiei de cereale “sângeroase” din Ucraina

Reamintim, pe 28 mai, Andryushchenko a spus că un grup mare de Kadyrovites a venit la Mariupol, după apariția căruia a început încărcarea metalului laminat ucrainean din portul Mariupol.

Consilierul a menționat că nu fără ajutorul locuitorilor din Kadyrov ocupanții au găsit specialiști Mariupol să lucreze în port.

Andryushchenko a sugerat că, deoarece nu există nici o confirmare a deblocării “Poarta Nouă”, metalul va fi exportat din port în loturi mici.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.