ocupanții au vorbit deschis despre planurile de capturare a Zaporozhye/fotografia lui Prilep Alexander

Ocupanții ruși au vorbit despre planurile de “eliberare” a “capitalei” regiunii Zaporozhye – Centrul regional din Zaporozhye.

Acest lucru a fost declarat de către primul șef adjunct al ocupației “administrația militară-civilă” din regiunea Zaporozhye Artem Sharlay.

Deci, reflectând asupra perspectivei organizării unui pseudo-referendum în teritoriile ocupate din Ucraina, Sharlay a spus că merită să așteptați până la capturarea Zaporozhye.

“Se discută ideea organizării unui referendum privind anexarea regiunii Zaporozhye la Rusia, dar nu este recomandabil să se facă acest lucru înainte de eliberarea capitalei regiunii”, a spus el.

Citește și:  în regiunea Zaporozhye, scoicile rusești au plouat non-stop în sat timp de două ore: fotografii cu consecințele atacului În regiunea Zaporozhye, obuzele rusești au plouat în sat timp de două ore non-stop: fotografia consecințelor atacului invadatorii au târât peste 50 de unități de modele de tancuri învechite în regiunea Zaporozhye Ocupanții au târât peste 50 de unități de modele de tancuri învechite în regiunea Zaporozhye

în același timp, el a respins ideea mutării “capitalei regiunii” în Melitopol, deja ocupată de ruși. 

“Nu are sens, deoarece aproape jumătate din populația regiunii trăiește în capitala sa”, a spus el. 

După cum a scris UNIAN, în ajunul membrului Comitetului Internațional al Consiliului Federației Federației Ruse, Serghei Tsekov, a declarat că guvernul rus intenționează să – și însușească Teritoriile Ucrainei-zonele ocupate temporar din regiunile Donbass, Herson și Zaporozhye. 

În acest scop, ocupanții intenționează să organizeze referendumuri false. Tsekov a spus că, în opinia sa, care deține pseudo-referendumuri privind” anexarea “acestor teritorii din Ucraina în Rusia va fi”destul de rapid, în termen de un an.”

Pe 29 mai, trădătorul Kirill Stremousov, plasat de ocupanții din partea ocupată a regiunii Herson, a declarat că intenționează să ceară Kremlinului să “anexeze” regiunea la Rusia, o decizie, crede el, va fi luată “până anul viitor.”

Deja în iunie, invadatorii din Regiunea Herson s-au răzgândit temporar pentru a organiza un pseudo-referendum privind “anexarea” teritoriilor ocupate la Federația Rusă. Colaboratorul Kirill Stremousov a spus că ” organizarea unui referendum în regiunea Herson nu este încă pe ordinea de zi.”

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.