ocupanții au avut un accident lângă Melitopol pe un SUV furat/fotografie a Ministerului Apărării al Federației Ruse

Ocupanții ruși au intrat într-un accident lângă Melitopol. Se deplasau de-a lungul drumului din oraș spre Marea Azov într-un SUV roșu furat. Sunt morți și răniți printre Rashiști.incidentul a fost raportat de ziarul local Ria Melitopol.

În urma accidentului, doi ocupanți au murit pe loc. Încă trei au fost duși la un spital militar din Melitopol, care a fost echipat pe baza unui fost sanatoriu pentru copii. Starea răniților este gravă, deci există șanse ca și ei să moară. Alte detalii ale accidentului, cum ar fi circumstanțele în care s-a produs coliziunea pe șosea, nu au fost încă raportate.

Amintiți-vă că la sfârșitul lunii mai a avut loc o explozie în centrul orașului Melitopol. Doi colaboratori implicați în confiscarea puterii în răbdare au suferit de la el. Aceasta este o comunitate teritorială Unită lângă Melitopol.

Pe fondul incidentului, orașul gauleiter Galina Danilchenko vrea să demisioneze din funcție, deoarece se teme pentru viața ei. Potrivit primarului din Melitopol, Ivan Federov, explozia ar fi putut fi organizată fie de partizanii ucraineni, fie de armata rusă pentru a curăța colaboratorii.

războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.