rușii au decojit din nou Kharkiv/foto Unian, Andrey MarienkoRușii concediat de la Kharkiv din nou/foto Unian, Andrey Marienko

Kharkiv primarul Igor Terekhov a raportat bombardarea a trei districte ale orașului-industriale, Shevchenko și Saltovsky.

a scris despre asta în telegrama sa.

“Parohiile de artilerie din districtele Saltovsky și industriale. Sub bombardarea grele Pavlovo câmp în districtul Shevchenko. În apropierea uneia dintre piețe, salvatorii lucrează acum la curățarea capului cadoului sosit. O persoană a fost rănită pe câmp – o ambulanță l-a luat”, a spus el.potrivit lui Terekhov, infrastructura uneia dintre clădirile rezidențiale a fost deteriorată.

Informații mai detaliate vor fi disponibile mai târziu, a adăugat el.”îi rog pe toți să rămână în adăposturi și să fie cât mai atenți”, a scris Terekhov.

Citește și:  ocupanții au tras într-o serie de așezări din Districtul Zaporozhye, există o bătrână rănită Invadatorii au tras într – o serie de așezări din Districtul Zaporozhye, există un bărbat rănit-o bătrână Nikolaev va fi închis: Kim a dezvăluit detalii despre vânătoarea trădătorilor Nikolaev va fi închis: Kim a dezvăluit detalii despre” vânătoarea ” trădătorilorocupanții încearcă să străpungă apărarea forțelor armate ucrainene lângă Gusarivka, regiunea Kharkiv ocupanții încearcă să străpungă apărarea forțelor armate ucrainene lângă Gusarivka, regiunea Kharkiv

În jurul orei 22.00, președintele administrației militare regionale Harkov, Oleg Sinegubov, a raportat greve inamice asupra Harkovului.

Puțin mai târziu, el a adăugat că ocupanții ruși au lovit la Shevchenko și districtele industriale. Echipele medicale de urgență au mers în locuri.

El a mai spus că există informații preliminare despre 3 victime.

după cum a raportat UNIAN, în ajunul invadatorilor ruși au tras la Harkov cu rachete S-300 de pe teritoriul regiunii Belgorod.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *