cinci femei au fost ucise din cauza bombardamentelor comise de adversarii din regiunea Kharkiv/foto UNIANFrom-cinci femei au fost ucise pentru bombardamentele comise de adversarii din regiunea Kharkiv/foto UNIAN

În după-amiaza zilei de 22 iunie, ca urmare a bombardării mortarului din satul Prishib, Districtul Izyumsky, regiunea Kharkiv, femeile locale au fost ucise.

Acest lucru a fost spus de șeful administrației districtului Izyum Stepan Maselsky, relatează Suspilne.

“Cinci civili au fost uciși. Toate femeile care se aflau în sat la intrarea într-o clădire cu mai multe etaje. Bombardamentul a fost acum patru ore (în jurul orei 13: 30)”, a spus Maselsky.

Amintiți-vă că în această dimineață șeful administrației militare regionale Harkov Oleg Sinegubov a raportat cel puțin trei morți și șase răniți ca urmare a bombardamentelor din regiunea Harkov.

Deci, în Harkov, Slobodskoy și districtele industriale au suferit de bombardamente pe timp de noapte. Instalațiile economice și industriale au fost avariate acolo, au avut loc mai multe incendii la scară largă. Dimineața, bombardarea districtului Nemyshlyansky din Kharkiv continuă.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.