polițiștii de Frontieră au numărat 33 de explozii de scoici rusești/fotografie t.me/DPSUkr Polițiștii de frontieră au numărat 33 de explozii de scoici rusești/fotografie t.me/DPSUkr invadatorii ruși au bombardat deja zonele de frontieră din regiunile Chernihiv și Sumy de 10 ori într-o zi.

Acest lucru este raportat de serviciul de frontieră de Stat al Ucrainei în telegramă.

“Astăzi, zonele de frontieră din regiunile Chernihiv și Sumy au fost decojite de 10 ori de pe teritoriul Rusiei”, se spune în raport.

În special, ocupanții ruși au bombardat teritoriul districtului Novgorod-Seversky din regiunea Chernihiv de 9 ori. În acest sens, polițiștii de frontieră au numărat 33 de explozii de scoici rusești.

Alte 5 obuze de mortar rusești au explodat la marginea districtului Shostkinsky din regiunea Sumy.

Citește și:  ocupanții au bombardat regiunea Sumy: s-au auzit 20 de explozii Ocupanții au bombardat regiunea Sumy: au fost auzite 20 de explozii au fost bătuți cu artilerie, rachete ghidate: ocupanții au bombardat regiunea Kharkiv Au fost bătuți cu artilerie, rachete ghidate: ocupanții au tras în regiunea Harkov

După cum a raportat UNIAN, potrivit președintelui administrației militare regionale Sumy Dmitry Zhivitsky, astăzi, pe 29 Mai, Rusia a concediat de pe teritoriul său în vecinătatea unui sat din Districtul Shostkinsky din regiunea Sumy.

“Astăzi, în jurul orei 13.00, Rusia a tras de pe teritoriul său în vecinătatea Bachevsk, Districtul Shostkinsky. Aproximativ 5 sosiri dintr-un mortar”, a spus el.

Zhivitsky a adăugat că nu au existat victime din bombardament.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.