casele Private, dependințele și garajele au fost distruse semnificativ/biroul foto al Procurorului GeneralCase particulare , dependințe și garaje au fost distruse în mod semnificativ/biroul foto al procurorului general

Ca urmare a bombardării de către ocupanții ruși ai Soledar și Yagodny din regiunea Donetsk, trei adulți și trei copii au fost răniți.

Acest lucru este menționat într-un mesaj în canalul Telegram al Biroului Procurorului General.

Potrivit anchetei, pe 17 iulie, forțele de ocupație ruse au bombardat orașul Soledar și satul Yagodnoye din Districtul Bakhmutsky.

“În urma atacurilor masive, trei cetățeni au fost răniți. Trei copii au primit, de asemenea, răni de șrapnel”, se arată în raport.în plus, case particulare, dependințe și garaje au fost distruse în mod semnificativ.

Au fost deschise două proceduri penale cu privire la faptele de încălcare a legilor și obiceiurilor de război (partea 1 a articolului 438 din Codul Penal al Ucrainei). În prezent, toate persoanele afectate sunt identificate.

după cum a raportat UNIAN, s-au auzit explozii în Zaporozhye astăzi, inamicul trăgea mai multe lansatoare de rachete asupra așezărilor de pe linia de contact.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *