fotografia serviciului de urgență de Stat

ocupanții ruși efectuează o bombardare haotică a zonelor rezidențiale din Kiev.

Acest lucru a fost anunțat la un briefing de către prim-vicepreședinte al orașului Kiev Administrația de Stat Nikolay Povoroznik.

El a menționat că bombardarea are loc aproape în tot orașul, adică atât pe stânga, cât și pe malul drept.

“Acesta nu este un fel de sistem. Aceasta este o bombardare haotică a zonelor rezidențiale ale orașului”, a spus el.

Oficialul a reamintit că un centru umanitar lucrează la Kiev, unde placajul și filmul se acumulează în prezent pentru a închide cadrele din acele case în care ferestrele sunt sparte din ferestre și unde este posibilă cazarea. Și oamenii sunt evacuați din locuințe nelocuibile.

Povoroznik a asigurat că totul se face pentru a păstra exponatele din muzeele capitalei, dar este “dificil și imposibil” să salvezi monumente istorice precum, în special, Catedrala Sf.

Potrivit lui, Kievul continuă să se apere și este atacat, în special în ultimele zile. Orașul are toată infrastructura, transportul public.

Șeful adjunct al KSCA a spus că afacerea se reia, în special, băncile, stațiile de benzină, benzinăriile au început să lucreze, magazinele de animale de companie s-au deschis. În plus, activitatea a 55 de mini-piețe a fost reluată.

anterior a fost raportat că de la începutul invaziei pe scară largă a trupelor rusești de la Kiev, 222 de persoane au fost ucise, dintre care 60 de civili. Patru copii au fost uciși, printre ei.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.