inamicul a tras din nou la Kharkiv , există o victimă/fotografie president.gov.ua inamicul a tras din nou la Kharkiv , există o victimă/fotografie president.gov.ua

Ocupanții ruși marți, 7 iunie, decojite o zonă rezidențială din Kharkiv.

Ca urmare a bombardamentelor inamice, o persoană a fost ucisă, există victime, Natalia Popova, consilier al șefului Consiliului Regional Harkov, a scris pe Facebook.potrivit ei,până în prezent se știe despre trei răniți ca urmare a atacului invadatorilor.

“…Geeks rus a tras din nou pe cartierul de dormit din Harkov. În acest moment, sunt trei răniți, unul a fost ucis”, a spus Popova.

Amintiți-vă că în dimineața devreme a zilei de 24 februarie, Rusia a invadat teritoriul Ucrainei. Inamicul a bombardat mai întâi instalațiile militare, apoi a aruncat bombe asupra locuințelor civile, în special în Kharkiv.

În noaptea de 30 mai, nouă străzi erau sub focul inamic în centrul regional din districtul Kiev. Ca urmare a atacului invadatorilor, trei persoane au fost rănite, nu au existat victime. 

Kharkiv Regional Procuratura a lansat o anchetă de pre-proces în încălcări ale legilor și obiceiurile de război (Partea 1 a articolului 438 din Codul Penal al Ucrainei).

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.