inamicul continuă să asalteze” Azovstal “/fotografie din telegrama regimentului Azov

Apărătorii “Azovstal” continuă să restrângă ofensiva Rashistă. Inamicul, folosind bombe aeriene, artilerie grea și tancuri, încearcă să ajungă la sol pe teritoriul uzinei.

Într-o nouă notă a regimentului Azov din Telegram, se raportează că ocupanții aruncă bombe pe enterprise. Aceasta continuă pe parcursul celei de-a 80-A zile a invaziei pe scară largă a țării agresoare.

Pe lângă bombe, rușii lansează artilerie grea și tancuri. Mai mult, au atras un număr mare de infanteriști pentru a încerca să asalteze pozițiile ucrainene.

Apărătorii lui Azovstal evaluează situația ca fiind extrem de critică. Dar chiar și în ciuda acestui fapt, ei, făcând eforturi supraomenești, resping încercările de a sparge pozițiile apărătorilor și de a restrânge trupele inamice.

Trebuie remarcat faptul că astăzi toate femeile, copiii și vârstnicii care se aflau pe teritoriul Azovstal au fost evacuați. Acum continuă negocierile dificile cu privire la următoarea etapă de evacuare.

În ajunul rudelor luptătorilor din “Azovstal” a cerut șefului Republicii Populare Chineze Xi Jinping să se alăture salvării apărătorilor lui Mariupol. Ei cred că va fi dificil pentru Putin să-l refuze.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *