dușmanii își construiesc sistemul de apărare aeriană/foto facebook.com/GeneralStaff.ua dușmanii își construiesc sistemul de apărare aeriană/foto facebook.com/GeneralStaff.ua

În partea ocupată a regiunii Kherson, invadatorii ruși construiesc un sistem de apărare aeriană.

Acest lucru este raportat de Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina în rezumatul de seară.

“Ocupanții ruși construiesc un sistem de apărare aeriană pe teritoriul ocupat temporar din Regiunea Herson”, se arată în rezumat.

În același timp, în direcția Bugului sudic, inamicul a bombardat așezările pașnice din Limany, Luparevo, Novaya Zarya, Tavriyskoye, Novogrigoryevka, Belousovo, Knyazevka, Topolinoe, Bolshaya Kostromka și Osokorovka. Inamicul îmbunătățește echipamentul de inginerie al primei și celei de-a doua linii de apărare.

Se remarcă faptul că inamicul nu a efectuat nicio acțiune activă în direcțiile Avdeevsky, Kurakhovsky, Novopavlovsky și Zaporozhye. În același timp, o creștere a intensității bombardării artileriei pozițiilor ucrainene a fost înregistrată în direcția Avdiivka.

Citește și:  rușii au capturat Uzina de minereu de fier Zaporozhye: regiunea a declarat pericol Rușii au confiscat Uzina de minereu de fier Zaporozhye: regiunea a declarat pericol ocupanții au acoperit locuitorii comunității Toretsk cu foc în timpul livrării apei: un copil a fost rănit Ocupanții au acoperit locuitorii comunității Toretsk cu foc în timpul alimentării cu apă: un copil a fost rănit câmpurile minate nu au fost eliminate: șeful Consiliului regional a povestit cum Federația Rusă a ajuns la Herson “câmpurile minate nu sunt curățate de mine”: șeful Consiliului regional a povestit cum Federația Rusă a ajuns la Herson

Potrivit Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina, în direcțiile Volyn și Polessky, anumite unități ale Forțelor Armate din Belarus îndeplinesc sarcini de acoperire a frontierei Belarus-ucrainene, efectuează echipamente de fortificare a zonei din Regiunea Gomel, efectuează recunoaștere electronică.

De asemenea, în direcția Siversky, unitățile Forțelor Armate ale Federației Ruse continuă echipamentele de Inginerie a pozițiilor în zonele de frontieră din regiunea Kursk. S-a observat acumularea sistemului de apărare aeriană pe teritoriul regiunii Bryansk, a adăugat rezumatul.

După cum a raportat UNIAN, Primarul din Melitopol Ivan Fedorov este încrezător că în viitorul apropiat Kherson va fi eliberat de ocupanții ruși.

Fedorov a menționat, de asemenea, că APU a avansat la mai mult de 10 kilometri de Zaporozhye spre Melitopol.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.