locuitorii din Kherson merg la mitinguri împotriva ocupantului/fotografie din Kherson instagram

În teritoriile ocupate ale Ucrainei, invadatorii ruși, împreună cu colaboratorii, continuă să creeze o imagine a orașelor “eliberate” pentru televiziunea lor de propagandă.

După cum a devenit cunoscut astăzi, în satul Kakhovka, în regiunea Kherson, ocupanții au decis să distrugă simbolismul și amuleta orașului – o stea la intrarea în oraș. 

“În acest moment, Rashiștii ne demontează Steaua la intrarea în oraș. Cartea noastră de vizită, simbolurile noastre, amuleta noastră. Dar după victorie, o vom restabili cu siguranță! Chiar mai bine, chiar mai maiestuos”, a raportat comunitatea teritorială a orașului Kakhovka.

De asemenea, comunitatea a publicat o fotografie a modului în care ocupanții batjocoresc simbolurile Ucrainei. 

Orașele și satele din Regiunea Herson trăiesc sub controlul ocupanților ruși încă din primele zile ale unui război pe scară largă. Rashisti trage la mitinguri pentru Ucraina, încearcă să introducă ruble și să aranjeze o măturare maximă a tuturor activiștilor.

Anterior, UNIAN a scris deja că canalele de propagandă rusești au început să difuzeze în Herson. În special, au fost lansate Channel One, Rusia 1, Rusia 24, NTV și alte canale de propagandă. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.