revolta Chuvash împotriva escrocilor Kremlin/ScreenshotCiuvaș a ridicat o revoltă împotriva escrocii Kremlin/Screenshot

Rusia a aruncat militari din Chuvashia pentru bani. Mercenarii au rămas fără plățile promise, au organizat o revoltă și au cerut bani pentru uciderea ucrainenilor.

După cum se menționează în complotul proiectului Freeform, autoritățile au promis să plătească mai mult de 200 de mii de ruble voluntarilor din Republica Chuvash pentru participarea la război și 2 mii de indemnizații zilnice pentru fiecare zi pe front. Dar când mercenarii s-au întors acasă, nu au văzut banii. Patruzeci de luptători ai batalionului Atal au scris un apel public către șeful Chuvashiei, cerând să nu rușineze Republica cu promisiuni neîndeplinite.

În apelul lor, mercenarii din Chuvash notează că, indiferent de ce, sunt gata să continue lupta, dar amenință să se retragă din Batalionul Atal și să meargă să servească în companii militare private, unde vor fi cu siguranță plătiți.

Fiecare a doua persoană se luptă în regiunea rusă, pentru locuitorii din regiunile sărace ale Federației Ruse, a deveni soldat este singura modalitate de a câștiga cel puțin niște bani.

“Dar mii de mercenari ruși care vor lupta în Ucraina sunt foarte greșite: este puțin probabil să poată câștiga bani. Cazul militarilor din Republica Ciuvașă care nu au fost plătiți de stat este departe de a fi singurul”, notează jurnaliștii.

După cum spune escorta militară Ivan Stupak, banii câștigați de soldații din interiorul Rusiei în timpul războiului din Ucraina sunt pur și simplu distribuiți între autorități.

Majoritatea militarilor din interiorul Rusiei se întorc acasă cu o”încărcătură de 200″.

Unul dintre trucurile autorităților militare ruse pentru a nu plăti bani rudelor armatei ruse lichidate în Ucraina este să nu recunoască moartea lor, să le considere dispărute.  

“Armata lui Putin aruncă mii de ruși în prima linie, dar statul nu va avea grijă de familiile soldaților căzuți, deoarece mercenarii nu sunt altceva decât furaje de tun pentru Rusia. Și cu cât mor mai mult, cu atât vor trebui să plătească mai puțini bani”, au rezumat jurnaliștii.

după cum sa raportat de către Statul Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei, ca din August, soldații ucraineni au eliminat deja aproximativ 41.500 de ocupanți.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.