Federația Rusă echipează poziții suplimentare de tragere la granița cu Ucraina/facebook.com/DPSUkraine Rusia echipează poziții de tragere suplimentare la granița cu Ucraina/facebook.com/DPSUkraine

Ocupanții ruși continuă să echipeze poziții suplimentare de tragere și structuri defensive în zonele de frontieră ale regiunilor Bryansk și Kursk.

Acest lucru este menționat într-un mesaj de pe pagina de Facebook a Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina.

“Inamicul continuă să echipeze poziții suplimentare de tragere și structuri defensive în zonele de frontieră din regiunile Bryansk și Kursk. Inamicul a efectuat recunoașterea aeriană cu ajutorul UAV-urilor pentru a identifica unitățile trupelor noastre, pozițiile de artilerie și rutele de avans”, se arată în raport.

Conform informațiilor disponibile, unitățile Forțelor Armate ruse, care sunt staționate în zonele de frontieră din regiunea Kursk, completează stocurile de mijloace materiale și tehnice și muniții.

În direcția Slobozhansky, în zonele de frontieră ale regiunilor Belgorod și Voronezh, ocupanții continuă să mențină unități din Divizia 32 de Apărare Aeriană a armatei a 6-a a Forțelor Aeriene și apărarea aeriană a forțelor spațiale militare ale Forțelor Armate ale Rusiei în pregătire pentru utilizare.

Amintiți-vă că trupele rusești au intrat în Ucraina dimineața devreme pe 24 februarie.

Ocupanții au bombardat mai întâi facilitățile militare, apoi au atacat civili într-o serie de așezări, inclusiv în regiunea Harkov.

Citește și:  nu numai Macron: alți politicieni din UE au oferit, de asemenea, Ucrainei să facă concesii pentru Putin-Podolyak Nu numai Macron: alți politicieni din UE au oferit, de asemenea, Ucrainei să facă concesii de dragul lui Putin – Podolyak decizia este la latitudinea armatei: Rusia a promis o surpriză Finlandei pentru aderarea la NATO “Decizia este la latitudinea armatei”: Rusia a promis o” surpriză ” Finlandei pentru aderarea la NATO De ce ar bloca Turcia extinderea NATO De ce ar bloca Turcia extinderea NATO expertul a evaluat posibilitatea ca Ucraina să lovească Podul Crimeei Expertul a evaluat posibilitatea unei greve ucrainene pe Podul Crimeei A devenit cunoscut cât timp legea marțială și mobilizarea vor fi extinse în Ucraina A devenit cunoscut cât timp legea marțială și mobilizarea vor fi extinse în Ucraina  greva Rusiei asupra regiunii Lviv: rămășițele rachetelor sunt distruse la granița cu Polonia greva Rusiei asupra regiunii Lviv: rămășițele rachetelor sunt distruse la granița cu Polonia

Mai târziu, în estul țării noastre, inamicul a intrat în ofensivă. Ulterior, soldații ucraineni au reușit să alunge inamicul departe de Harkov.

astăzi, Statul Major General a anunțat eliberarea satului Dementievka în regiunea Harkov.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.