ocupanții îi obligă pe antreprenorii din Kherson să obțină” permise de muncă “/foto de REUTERS

Ocupanții ruși din Regiunea Herson forțează antreprenorii să obțină permise de muncă temporare, în caz de refuz, afacerea este luată.

Potrivit Direcției Principale de informații a Ministerului Apărării, reprezentanții administrațiilor de ocupație din Regiunea Herson efectuează un ocol al instalațiilor industriale, în primul rând producătorii de alimente. 

“Scopul lor este de a forța conducerea și personalul să coopereze. Un grup de persoane (până la 10 bărbați) în uniforma militară a Forțelor Armate ale Federației Ruse cu arme ajunge la birourile companiilor comerciale și cere continuarea producției într-o formă de ultimatum. Pentru a face acest lucru, potrivit rashiștilor, este necesar să-și formalizeze activitățile în conformitate cu regulile rusești și să obțină un “permis temporar” pentru a lucra cu “administrațiile civil-militare”, notează cercetașii.

În plus, ocupanții forțează toate problemele problematice, în special furnizarea de materii prime și furnizarea de vânzări, care trebuie rezolvate prin biroul comandantului local. 

pentru refuzul de a coopera cu ocupanții, puteți pierde afaceri.

“Proprietarii și angajații întreprinderilor sunt avertizați că, în caz de încetare a muncii sau de încălcare a oricăror cerințe ale rușilor, conducerea și personalul vor fi schimbate. Noii proprietari și angajați vor fi determinați de administrațiile de ocupație în rândul persoanelor loiale acestora”, relatează GUR MO.

Anterior, primarul din Melitopol, Ivan Fedorov, a declarat că în districtul Melitopol, ocupanții oferă fermierilor să păstreze 30% din noua recoltă și vor încerca să ia 70%.

În general, rușii au eliminat un sfert din rezervele de cereale ucrainene din teritoriile ocupate.

rușii au încercat să trimită cereale ucrainene furate în Egipt. Apoi ocupanții și-au schimbat cursul spre Siria și Liban.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *