Ocupanții intenționează să sărbătorească” Ziua Rusiei “în Mariupol: copiii sunt obligați să învețe imnul” L/DNR “/t.me/mariupolrada

“Autoritățile” de ocupație din Mariupol intenționează să înregistreze un videoclip pentru “Ziua Rusiei” pe 12 iunie, în care copiii cântă imnul țării ocupante și “republicile tinere”.

Potrivit consilierului primarului din Mariupol, Pyotr Andryushchenko, ocupanții au dat instrucțiuni profesorilor, lucrătorilor centrelor pentru copii și grădinițelor care au fost lansate.

“Până la” Ziua Rusiei “din 12 iunie, pentru a oferi o înregistrare video a copiilor care cântă imnul Rusiei și”republicile tinere”. Videoclipurile vor fi distribuite masiv în confirmarea ” bucuriei sosirii Rusiei “de către flash mob”așteptăm de 8 ani”. În cazul refuzului de a efectua, profesorii sunt amenințați cu arestarea și excluderea de pe liste pentru a primi ajutor umanitar pentru ei și familiile lor. Fără opțiuni”, scrie Andryushchenko. 

Citește și:  rușii, creând un fals despre documentația poporului Azov, au fost prinși pe traducerea greșită Rușii, creând un fals despre documentația “Azov” , au fost prinși pe traducerea greșită FSB recunoaște că Federația Rusă pierde războiul informațional-NSDC FSB admite că Rusia pierde războiul informațional-NSDC Federația rusă folosește copiii ca ostatici ai infoteroriștilor - Centrul pentru combaterea dezinformării Federația rusă folosește copiii ca ostatici ai infoteroriștilor-Centrul pentru combaterea dezinformării

el a condamnat utilizarea copiilor de către ocupanți pentru imagini în mass-media de propagandă.

“Forțarea copiilor la propagandă-cu ce alte fațete ale nazismului vor veni rușii în Mariupol de dragul unei imagini?”,- consilierul primarului a comentat. 

După cum a raportat UNIAN, mai devreme, fostul comisar al Radei Supreme a Ucrainei pentru Drepturile Omului Lyudmila Denisova a spus că ocupanții intenționează să Rusifice complet educația din Mariupol din septembrie prin introducerea propriilor standarde. Ca parte a” adaptării ” la tranziția la programele rusești, doar trei discipline vor fi predate în școli. Anul universitar va dura până la 1 septembrie. În acest timp, ocupanții intenționează să Rusifice copiii. 

De asemenea, a devenit cunoscut mai devreme că ajutorul umanitar distribuit de ocupanți este singura modalitate de a obține mâncare în orașul capturat. De dragul setului, care include mai multe pachete de fidea, mai multe sucuri, conserve și cereale, locuitorii Mariupol stau la cozi ore întregi.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.