coloana de evacuare nu este permisă la Berdyansk și nu are voie să petreacă noaptea șoferilor care au părăsit Zaporozhye la ora 11: 00/fotografie t.me/Zhyvytskyy

Trupele rusești au oprit un convoi de autobuze lângă Berdyansk, care trebuia să ducă oamenii de la Mariupol la Zaporozhye.

Acest lucru a fost raportat în Consiliul Local Berdyansk.

“Nu este o veste foarte bună seara! Un convoi de autobuze pentru evacuarea locuitorilor din Mariupol a plecat spre orașul Berdyansk din Zaporozhye. Coloana a fost oprită pe inelul din fața satului Azov Berdyansk OTG la trei kilometri de oraș. Coloana nu este permisă în oraș, iar șoferii care au părăsit Zaporozhye la ora 11:00 nu au voie să petreacă noaptea”, se spune în mesaj.

se remarcă faptul că, în acest sens, toate planurile de evacuare anunțate anterior rămân în discuție.

După cum a raportat UNIAN, mii de locuitori din Mariupol care au fugit de bombele aeriene rusești mor acum de foame în cartierele ocupate de ruși ale orașului.în același timp, Ucraina a reușit să evacueze 6.623 de persoane prin coridoare umanitare ieri. În special, 4.128 de persoane au părăsit Mariupol pentru Zaporozhye, dintre care 1.172 erau copii.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *