invadatorii au tras din nou la Kharkiv/foto Unian, Andrey MarienkoInvadatorii au bombardat din nou Kharkiv/foto Unian, Andrey Marienko

invadatorii ruși au bombardat Kharkiv în noaptea de 4 August. Invadatorii au intrat într-o clădire administrativă din cartierul Nemyshlyansky al orașului.

Acest lucru a fost anunțat de primarul din Kharkiv Igor Terekhov în canalul său Telegram.

“O altă noapte neliniștită în Kharkiv. Sosiri în cartierul Nemyshlyansky al orașului, în clădirea administrativă”, se spune în mesaj.

Potrivit acestuia, nimeni nu a fost rănit în urma bombardamentului. În plus, el a subliniat că nu au existat incendii în locurile de lovituri.

Citește și:  Rusia poate lovi Crimeea cu rachete-prognoză Rusia ar putea lovi Crimeea cu rachete-Prognozajurnalistul a descris starea actuală a Donetsk cu o fotografie elocventăjurnalistul a descris starea actuală a Donetsk cu o fotografie elocventă

După cum a raportat UNIAN mai devreme, potrivit Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina, trupele rusești se concentrează pe capturarea Donbass. Ca urmare a atacurilor, inamicul are un succes parțial în direcțiile Bakhmut și Avdiivka.

La rândul său, președintele administrației militare regionale din Harkov, Oleg Sinegubov, a declarat pe 3 August că în zilele următoare inamicul va intensifica loviturile de rachete asupra Harkovului și districtelor din regiune.

În opinia sa, neavând succes în față, ocupanții nu numai că răspândesc falsuri, ci continuă și teroarea împotriva civililor din impotență.

Khvrykov a fost sub foc constant de când apărătorii ucraineni i-au alungat pe invadatori din oraș până la periferia regiunii.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *