ocupat Energodar/fotografie zoda.gov.ua Ocupat Energodar/fotografie zoda.gov.ua

Pentru perioada până când așa – numitul “șef al administrației militare” al ocupanților-colaborator Andrei Shevchik, care a suferit de explozie, nu va putea să-și îndeplinească îndatoririle, locul său în Energodar capturat temporar din regiunea Zaporozhye va fi ocupat de Kirpichev Ruslan Khusyainovich.

Acest lucru a fost anunțat de primarul orașului Energodar Dmitry Orlov.

după cum a menționat Orlov, șevcicul rănit a fost dus pentru a fi tratat în melitopolul ocupat.

Potrivit acestuia, există atât de puțini angajați în Energodar încât ocupanții își trimit oamenii în orașul nostru, care au fost deja văzuți pe teritoriile ocupate din regiunea Donetsk, trădători ai Ucrainei.

Orlov a spus că Kirpichev însuși provine din Makeyevka, regiunea Donetsk, a sosit la Energodar la sfârșitul lunii martie din Donbass ocupat.

“Ocupanții l-au numit imediat adjunct al lui Shevchik “pentru toate problemele financiare, economice și impozite.” Dar, de fapt, i-a fost repartizat ca supraveghetor și, în același timp, ca consultant pentru organizarea unei rachete profesionale în Energodar”, a scris Orlov.

Potrivit acestuia, Kirpichev i-a învățat pe trădători să facă presiuni asupra antreprenorilor locali și să-și ia ultimii bani de la ei.

“Este evident că aceste fonduri nu merg la buget, ci direct în buzunarele conducerii armatei ruse, care s-au stabilit acum în Energodar și Melitopol. Shevchik iese puțin din această “activitate economică și financiară”. Cinci dintre cei mai apropiați asociați ai săi și chiar mai puțin. Dar mașina de extorcare în sine a fost deja lansată și aduce venituri rashiștilor”, a menționat Orlov.

 Ruslan Kirpichev este din Makeyevka, regiunea Donetsk, a venit la Energodar la sfârșitul lunii martie/fotografii din rețelele socialeRuslan Kirpichev provine din Makeyevka, regiunea Donetsk , a venit la Energodar la sfârșitul lunii martie/fotografie din rețelele sociale

cine este Ruslan Kirpichev

Potrivit primarului din Energodar, în trecut au fost deschise dosare penale împotriva lui Kirpichev tocmai pentru evaziune fiscală rău intenționată.

“Fiind în funcții de conducere în Întreprinderea de stat a Întreprinderii de stat Resurspostach, Kirpichev, împreună cu complicele său, au efectuat fraude în perioada 2008 – 2009, în urma cărora a însușit peste 60 de milioane de grivne, care ar fi trebuit să fie primite de la bugetul Ucrainei sub formă de impozite, dar s-au stabilit în buzunarul unui fraudator”, a explicat Orlov.

El a adăugat că ocupanții ar trebui să-l supravegheze mai atent, deoarece Kirpichev înțelege frauda și poate fura chiar și de la “angajatorii”săi. Colaboratorul a fost observat în mod repetat în hotelul ocupat Sosnovy Bor, care este sub pază constantă.

Dar, potrivit lui Orlov, un fraudator și un trădător își vor schimba locul de reședință, deoarece exemplul lui Shevchik a arătat că nici o protecție pentru colaboratori nu poate fi o garanție a securității.

Reamintim, după cum a scris UNIAN, duminică dimineața, 22 mai, în Energodar capturat temporar, partizanii locali au organizat o explozie în casa în care locuiește “șeful administrației militare” a ocupanților, colaboratorul Andrei Shevchik. 

explozia a avut loc într-o casă de pe strada Kurchatov. Se pare că Andrey Shevchik, în vârstă de 48 de ani, locuiește acolo. El a fost deputat din “OPZH”, apoi a trecut în partea ocupanților și a creat “Rada poporului”.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.