ocupanții au tras asupra unei coloane de civili din Mariupol/REUTERS photo

Ocupanții ruși din “Grads” au tras asupra unei coloane de civili care au fost evacuați din orașul Mariupol, printre răniți sunt copii.

Acest lucru este menționat într-un mesaj de pe pagina de Facebook a Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina.

“Astăzi, în jurul orei 15: 30, o coloană de civili care au evacuat din orașul Mariupol în orașul Zaporozhye a fost concediată de la BM-21 Grad MLRS de către ocupanții inumani ruși. Conform informațiilor preliminare, sunt morți. Există copii printre răniți și răniți”, se spune în notă.

numărul victimelor este specificat.

“Ruși, ardeți în iad, nu va exista niciodată iertare pentru voi de la oameni sau de la Dumnezeu”, a adăugat Statul Major General.

 fals

După cum a raportat UNIAN mai devreme, pe 15 martie, aproximativ 20 de mii de oameni au părăsit Mariupol pe coridorul umanitar în mașini private.

Mai târziu, Viceprim – ministru-Ministru pentru reintegrarea teritoriilor ocupate temporar din Ucraina Irina Vereshchuk afirmă că propagandiștii ruși încearcă să creeze o minciună imorală cu privire la evacuarea cetățenilor din Mariupol.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.